Menu Sluiten

Displays


Displays

Informatie over displays:

Er zijn veel verschillende soorten displays. Toonbankdisplays, bijvoorbeeld, zitten op ooghoogte met klanten en zijn een geweldige manier om seizoensgebonden artikelen te laten zien. Toonbankdisplays kunnen vrijstaand of trapsgewijs zijn. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen en zijn perfect voor drukke winkelgangen.

Hieronder vindt u enkele voordelen van verschillende types displays. Lees verder voor meer informatie over hun gebruik.

Bewegende beelden trekken meer de aandacht van de klant dan statische beelden. Mensen zijn gemaakt om te spelen, dus het integreren van videotechnologie en interactieve elementen kan gebruik maken van deze aangeboren neiging.

Videodisplays trekken dus niet alleen de aandacht van de klant, maar kunnen hun ook aanmoedigen om de producten van een winkel te verkennen. Een voorbeeld hiervan is een fotogalerij van een winkel met een citeerbare quote. Deze citaten zijn een geweldige manier om producten aan te vullen en ze van dichterbij te bekijken. Ze zijn ook een enorme trekpleister voor jongere doelgroepen.

Info over displays

Gegevens over Displays

Peg board displays zijn ook geweldige opties voor kleine artikelen. Ze zijn zeer aanpasbaar en worden geleverd met meerdere haken en planken. Ze kunnen ook worden gecombineerd met andere soorten displays. De speciale displays dienen een specifiek doel.

Peg board displays kunnen flexibel zijn, waardoor ze zowel op muren als op gondels kunnen worden gebruikt. Nochtans, zou u voorzichtig moeten zijn wanneer het beslissen van welk type van display het beste voor u zal werken.

Een point of purchase display is de meest populaire vorm van winkeldisplay. Met behulp van dit type winkeldisplay, een etalagepopcluster, wandkunst of tafeldisplay wordt een visueel verhaal voor de klant gevormd. Deze displays vormen visuele interesse en betrokkenheid van de klant, terwijl ze geen nieuwe ruimte genereren.

Ongeacht het type winkeldisplay, helpen dit soort displays u uw bottom line te verhogen door de verkoop te stimuleren. Als u op zoek bent naar een manier om de klanttevredenheid te verhogen, overweeg dan het toevoegen van een point of purchase display.

Vrijstaande displays zijn het gemakkelijkst op te zetten, en zijn perfect voor kleine artikelen. Deze zijn vaak gemaakt van karton of een ander materiaal, en kan gemakkelijk worden verplaatst van gangpad naar gangpad. Ze zijn ook gemakkelijk te vervoeren door een winkel.

Ze kunnen in de buurt van de kassa of bij soortgelijke artikelen in een winkel worden geplaatst. En ze zijn gemakkelijk te verplaatsen, waardoor ze de aandacht van klanten trekken. Ze zijn echter niet de beste keuze voor grootschalige producten.

Meer info over displays nu op www.dataprint.be.

Tags

Displays |